KiKiKo

 • Alle
 • Favoriet
 • Populair
 • Meest gewaardeerd
 • Verlopen
raamafdichting airco
Aanbieding
3 jaar geleden

Kikiko Raamafdichtingskit Mobiele Airco | 400 cm | Window Kit | Universeel

Oorspronkelijke prijs was: €39,00.Huidige prijs is: €24,95. incl. btw -36%
Deze raamafdichtingskit is geschikt voor mobiele airco's met een afvoerslang naar buiten. Erg belangrijk, want je wilt je airco slang niet in een open raam naar buiten leggen.
kikiko aircooler advanced 4
Aanbieding
3 jaar geleden

KiKiKo Aircooler / Luchtkoeler – Advanced

Oorspronkelijke prijs was: €104,00.Huidige prijs is: €74,00. incl. btw -29%
De Kikiko Aircooler Advanced is in dit prijssegment één van de betere aircoolers van dit moment en het kleine broertje van de Kikiko Deluxe variant. Ben je dus op zoek naar een verkoelend briesje op hete dagen en wil je niet teveel betalen, dan is dit model een absolute aanrader.
kikiko mobiele airco 1
Aanbieding
3 jaar geleden

KiKiKo Mobiele Airco Deluxe 7000 3-in-1 + 2x Raamafdichtingskit (2e kans)

Oorspronkelijke prijs was: €229,00.Huidige prijs is: €139,00. incl. btw -39%
Let op: dit is een tweede kans product. We hebben deze retour gekregen. Alleen producten die een goede staat hebben en het goed werken, krijgen bij ons een tweede kans. Je koopt een Tweedekans product met korting, wat goed is voor je portemonnee en het milieu. Ook krijg je dezelfde garantie als op een nieuwe aankoop. De Kikiko Mobiele Airco Deluxe 7000 heeft een hoog koelvermogen van 7000 BTU. Dit betekent dus dat deze 3-in-1 airco erg goed koelt en je op hete dagen geniet van aangename temperaturen in je slaapkamer, woonkamer of andere (middelgrote) ruimtes.
Redenen om de Kikiko Mobiele Airconditioner te kiezen: ✔ Koelt heel erg goed ✔ Geleverd met 2 verschillende raamafdichtingskits ✔ Gecertificeerd (GS & CE) ✔ Meest duurzaam koelgas (R290 gas) ✔ Lang snoer (langer dan gemiddeld)
Out of Stock
kikiko mobiele airco 5
Aanbieding
3 jaar geleden

KiKiKo Mobiele Airco Deluxe 9000 3-in-1 + 2x Raamafdichtingskit (2e kans)

Oorspronkelijke prijs was: €254,00.Huidige prijs is: €204,00. incl. btw -20%
Let op: dit is een tweede kans product. We hebben deze retour gekregen. Alleen producten die een goede staat hebben en het goed werken, krijgen bij ons een tweede kans. Je koopt een Tweedekans product met korting, wat goed is voor je portemonnee en het milieu. Ook krijg je dezelfde garantie als op een nieuwe aankoop. De Kikiko Mobiele Airco Deluxe 9000 heeft een krachtig koelvermogen van 9000 BTU. Houdt slaapkamers en kantoortjes op een aangename temperatuur. Redenen om de Kikiko Mobiele Airconditioner te kiezen:
 • Koelt heel erg goed
 • Makkelijk verplaatsbaar
 • Geleverd met 2 verschillende raamafdichtingskits
 • Gecertificeerd (GS & CE)
 • Meest duurzaam koelgas (R290 gas)
 • Lang snoer (langer dan gemiddeld)
kikiko aircooler 3
Aanbieding
3 jaar geleden

KiKiKo Aircooler / Luchtkoeler – Deluxe (2e kans)

Oorspronkelijke prijs was: €139,00.Huidige prijs is: €109,00. incl. btw -22%
Let op: dit is een tweede kans product. We hebben deze retour gekregen. Alleen producten die een goede staat hebben en het goed werken, krijgen bij ons een tweede kans. Je koopt een Tweedekans product met korting, wat goed is voor je portemonnee en het milieu. Ook krijg je dezelfde garantie als op een nieuwe aankoop. De Kikiko Aircooler is in dit prijssegment één van de beste aircoolers van dit moment. Ben je dus op zoek naar een verkoelend briesje op hete dagen, dan is dit model een absolute aanrader. Op warme dagen kan de temperatuur op je slaapkamer, zolder of thuiskantoor al snel oplopen tot onaangename temperaturen. Deze aircooler is ideaal als je meer koelkracht wilt hebben dan een gewone ventilator maar niet zoveel geld wilt betalen voor een mobiele airco.
Out of Stock
Toon volgende
Mobiele Airco's
Logo
Enable registration in settings - general
Winkelwagen