KiKiKo

  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
kikiko aircooler advanced 4
Aanbieding
2 maanden geleden

KiKiKo Aircooler / Luchtkoeler – Advanced

99,00 incl. btw
De Kikiko Aircooler Advanced is in dit prijssegment één van de betere aircoolers van dit moment en het kleine broertje van de Kikiko Deluxe variant. Ben je dus op zoek naar een verkoelend briesje op hete dagen en wil je niet teveel betalen, dan is dit model een absolute aanrader.
kikiko mobiele airco 1
Aanbieding
2 maanden geleden

KiKiKo Mobiele Airco Deluxe 7000 3-in-1 + Raamafdichtingskit (2x)

199,00 incl. btw -20%
De Kikiko Mobiele Airco Deluxe 7000 is het kleine broertje van de 9000 versie en heeft een koelvermogen van 7000 BTU. Hoe hoger het aantal BTU hoe krachtiger het koelvermogen van mobiele airco’s. Dit betekent dus dat deze 3-in-1 airco kleine ruimtes tot 15m2 prime koelt.
Out of Stock
kikiko mobiele airco 5
Aanbieding
2 maanden geleden

KiKiKo Mobiele Airco Deluxe 9000 3-in-1 + Raamafdichtingskit (2x)

349,00 incl. btw -13%
De Kikiko Mobiele Airco Deluxe 9000 heeft een hoog koelvermogen van 9000 BTU. Hoe hoger het aantal BTU hoe krachtiger het koelvermogen van mobiele airco's. Dit betekent dus dat deze 3-in-1 airco erg goed koelt en je op hete dagen geniet van aangename temperaturen in je slaapkamer, woonkamer of andere (middelgrote) ruimtes. Deze mobiele airco is een zogenaamde 3-in-1 airconditioning. Dit betekent dat hij naast koelen ook blaast (ventilator functie) en de lucht reinigt & ontvochtigt. Dit maakt je ruimte qua temperatuur niet alleen aangenamer, maar ook nog eens qua leefcomfort.
Out of Stock
kikiko aircooler 3
Aanbieding
4 maanden geleden

KiKiKo Aircooler / Luchtkoeler – Deluxe

129,00 incl. btw -13%
De Kikiko Aircooler is in dit prijssegment één van de beste aircoolers van dit moment. Ben je dus op zoek naar een verkoelend briesje op hete dagen, dan is dit model een absolute aanrader. Op warme dagen kan de temperatuur op je slaapkamer, zolder of thuiskantoor al snel oplopen tot onaangename temperaturen. Deze aircooler is ideaal als je meer koelkracht wilt hebben dan een gewone ventilator maar niet zoveel geld wilt betalen voor een mobiele airco.
Toon volgende
Mobiele Airco's
Logo
Enable registration in settings - general