Mobiele Airco van de Lidl: Review

Daar is hij weer: de mobiele airco van de Lidl. Op het eerste gezicht een mooi apparaat, regelmatig in de aanbieding, maar wat is de kwaliteit van deze airco eigenlijk?

Krijg je waar voor je geld?

Goedkoop en geschikt voor kleinere ruimtes

Laten we beginnen met het feit dat dit apparaat voor een mobiele airco helemaal niet zo duur is. Er zijn weinig mobiele airco’s te vinden met zo’n lage prijs.

De lage prijs zit het hem vooral in het feit dat deze airco een zogenaamd koelvermogen heeft van 7.000 BTU. Dit is niet extreem veel en betekent dat je ruimtes van 20 m2 tot 25 m2 kunt koelen.

Een beetje woonkamer zit hier al snel aan, en het is maar de vraag of je het hiermee redt. Slecht geïsoleerde ruimtes of ruimtes met veel zon, zullen een airco met meer BTU nodig hebben.

Deze airco is wat ons betreft dus het geschiktst voor kleinere ruimtes die je koeler wilt hebben. Denk aan een slaapkamer of een werkkamer.

COMFEE® Mobiele airconditioner eigenschappen

Als we de eigenschappen van dez Lidl airco bekijken valt op dat hij best wel wat lawaai maakt, maar daarentegen wel relatief zuinig is. Ook spreekt in zijn voordeel het het een ontvochtigingsfunctie heeft.

  • Koelvermogen: 7.000 BTU/u
  • Ontvochtigingscapaciteit: 43 l/24 u
  • Geluidsdrukniveau (hi/mi/lo) 52,3 / – / 47,2
  • Energieklasse: A
  • Geluidsvermogen: 63 dB (A)
  • Verbruik: ca. 0,8 kWh
  • Vermogen: 2000 W
  • Stroomverbruik starten: 0,5 A

De airconditioner is voorzien van een overzichtelijk LED-display en heeft een timerfunctie, slaapmodus en stoffilter.

Ook werkt deze met een afvoerslang naar buiten. Hier moet je dus wel rekening mee houden. 

Qua gewicht en afmetingen is het een prima apparaat. Niet te zwaar, eenvoudig in de bediening en neemt weinig ruimte in beslag.

Voordelen

Nadelen

Beoordeling:
3.6/5

Prijs: €199,-

Alternatief voor de Lidl Airco

De airco van de Lidl is nogal vaak uitverkocht (zo ook op het moment van schrijven). Om je op weg te helpen met een goed alternatief hebben we hier 2 geschikte vervangers voor je geselecteerd.

We hebben hier gekeken naar betrouwbaarheid, keolvermogen, energieklasse en natuurlijk de prijs.

1. KiKiKo Mobiele Airco Deluxe 9000 3-in-1

De KiKiKo mobiele airco is ongetwijfeld één van de betere mobiele airco’s in deze prijscategorie en daarom in onze ogen de nummer één als het gaat om mobiele airco’s.

Deze krachtige mobiele airco hebben wij uitgebreid getest en doet wat hij moet doen. Het apparaat is robuust, koelt heel erg goed en maakt ten opzichte van de alternatieven minder lawaai.

kikiko mobiele airco 6

Van alle gemakken voorzien

De Kikiko Mobiele Airco heeft naast het koelen nog twee andere belangrijke functionaliteiten. Eén hiervan is dat hij de ruimte minder vochtig maakt. Dit is erg prettig, want dit maakt de ruimte een stuk aangenamer om in te leven. De andere functie van deze mobiele airco is dat hij de lucht reinigt. Je kunt je voorstellen dat deze combinatie van koelen, ontvochtigen en reinigen als zeer prettig wordt ervaren.

Vanuit je bed de airco bedienen is ook geen enkel probleem want met de bijgeleverde afstandsbediening kun je lekker blijven liggen.

Wil je de airco toch bedienen dan die je dit met het fraaie touchscreen dat aanwezig is. 

Er zijn nog een aantal pluspunten van deze mobiele airco ten opzichte van anderen in deze lijst. Zo maakt deze airco gebruik van het meest duurzame koelgas wat er op dit moment is. 

Bovendien zijn er bij dit model 2 raamafdichtingskits meegeleverd. Eentje voor schuiframen en eentje voor naar buitenslaande ramen. Dit hebben we bij andere mobiele airco’s nog niet kunnen ontdekken.

Voordelen

Nadelen

Beoordeling:
5/5
- 20% kikiko mobiele airco 5
Oorspronkelijke prijs was: €254,00.Huidige prijs is: €204,00. incl. btw
Reeds Verkocht: 53 Available: 112
47 %
Klik op de afbeelding voor meer informatie

2. Tristar AC-5477 3-in-1 - Mobiele airco

De Tristar AC-5477 3-in-1 is ideaal om te gebruiken als airconditioner voor kleine ruimtes. Hij neemt weinig ruimte in, omdat hij zeer compact is en heeft bovendien wieltjes, waardoor je hem eenvoudig verplaatst.

Met zijn koelingsvermogen van 7000 BTU is hij in staat om ruimtes tot 23 m² af te koelen. Dit doet hij snel en makkelijk, via de eenvoudige bediening.

Tristar Ac 5477 3 In 1​

Ook de gewenste temperatuur instellen is eenvoudig en bovendien zijn er nog twee andere functies: de ventilatorfunctie en de ontvochtigingsfunctie. Naast functies, kun je ook kiezen uit verschillende standen, hiermee vind je nog makkelijker de ideale temperatuur.

Met behulp van een digitale timer en/of afstandsbediening, bedien je het apparaat ook eenvoudig vanop een afstand. Handig wanneer je wilt uitrusten in je zetel of wanneer je al in je bed ligt!

De Tristar AC-5477 3-in-1 mobiele airco is de ideale keuze als je op zoek bent naar een mobiele airco die snel een kleine ruimte op gewenste temperatuur brengt. Daarnaast is het ook een goede keuze als je een goede optie zoekt met een beperkt budget!

Voordelen

Nadelen

3. Inventum AC701

De Inventum AC701 is een voordelige mobiele airco, die met zijn 7000 BTU koelvermogen, toch krachtig genoeg is om ruimtes tot 23 m² te vullen met koele lucht. Naast een koelfunctie beschikt hij ook over een ventilator- en ontvochtigingsfunctie.

Dit apparaat werkt met een afvoerslang naar buiten. De afvoerslang heeft een lengte van 1,50 m en de airco zelf is 68 cm hoog en 33 cm diep, daardoor neemt hij weinig ruimte in je kamer in en berg je hem makkelijk op.

De mobiele airco valt onder energieklasse A en is daarmee erg energiezuinig. Dat is handig, want op die manier spaar je geld uit op je energiefactuur!

Inventum Ac701​ Mobiele Airco

Deze mobiele airco heeft een handige lange snoerlengte van 1,8 meter en is een lichtgewicht van slechts 18kg, hierdoor is hij makkelijk in elke ruimte te plaatsen. Als je de mobiele airco liever in een andere ruimte gebruikt, dan verrijd je hem makkelijk met behulp van de stevige wielen.

De afstandsbediening en timerfunctie zorgen ervoor dat je het toestel eenvoudig op de ideale temperatuur brengt. En dit zonder dat je hiervoor moet rechtstaan!

De Inventum AC701 mobiele airco is dus een handig apparaat om te gebruiken in verscheidene ruimtes. Doordat hij redelijk luidruchtig is(65dB), is hij wel niet de ideale keuze voor in de slaapkamer, maar voor elke andere kamer van maximaal 23 m² is hij de ideale oplossing!

Voordelen

Nadelen

3.5/5 - (20 stemmen)
Mobiele Airco's
Logo
Enable registration in settings - general
Winkelwagen