Over Ons

Het idee

Mobiele Airco’s is in 2020 ontstaan vanuit een probleem. De zomers worden steeds warmer en de vraag naar mobiele airco’s neemt met het jaar toe. Maar waar moet je dan op letten bij de aanschaf van zo’n airco?

 

Een zoektocht op Google leidde tot weinig goede inzichten. Artikelen die elkaar tegenspraken en veelal commercieel ingestoken waren. Dit kan toch beter!

De oplossing

Toen kwam het idee dat we gewoon zelf een website moesten opstarten om advies te geven over mobiele airco’s. En zo geschiedde. Dagelijks, wekelijks zijn wij bezig om deze site de go-to website te maken als het gaat om deskundig advies over mobiele airco’s en andere verkoelende producten

Wie wij zijn

Ons team bestaat uit deskundigen in de wereld van airco’s. Mijn naam is Remon en samen met mijn businesspartner René hebben wij uiteindelijk de stap gezet om zelf mobiele airco’s en aircoolers te verkopen.

 

Omdat wij al precies wisten waar mensen tegenaan liepen met het gebruik van de airco hebben wij na een uitgebreide zoektocht enkele perfecte airco’s kunnen selecteren.

 

Mocht je vragen hebben over onze producten of de reviews die wij schrijven, neem dan contact met ons op.

Mobiele Airco's
Logo
Enable registration in settings - general
Winkelwagen