Verkoop mobiele airco’s schiet omhoog

Het wordt steeds vroeger warm en ook steeds warmer in Nederland. Dit heeft ook enorme invloed op de verkoop van Mobiele Airco’s.

De zomer moet nog beginnen, maar toch schiet de verkoop van airco’s en andere koelingssystemen nu al de hoogte in.

“Onze klanten gaan steeds vroeger op zoek naar koelingstoestellen”, zegt Janick De Saedeleer tegenover Nieuwsblad.be.

COVID19 stuwt mobiele airco-verkoop verder

Een extra reden waarom de verkoop van mobiele airco’s piekt, is omdat nu relatief veel mensen thuiswerken. Waar ze vorige jaren nog lekker op kantoor konden zitten en profiteerden van de airco van de baas, is dit nu niet het geval.

Nu zitten medewerkers vaak op een tijdelijk kamertje, in veel gevallen ook nog eens een overhitte zolder met weinig ventilatie. Niet ideaal als je effectief wilt werken.

Het voordeel van deze kleinere ruimtes is wel dat je een mobiele airco kunt aanschaffen die helemaal niet zoveel power nodig heeft.

Wij hebben veel mobiele airco’s getest en hier bleek ook al wel uit dat een goede mobiele airco voor een kleine ruimte helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

Mobiele airco's in de uitverkoop?

Een rondje langs bekende websites zoals bol.com en Coolblue laat zien dat de prijzen licht gestegen zijn ten opzichte van begin dit jaar. Niet gek omdat het ook een kwestie van vraag en aanbod is.

De vraag is of deze grote e-commerce websites voldoende voorraad hebben. De verkoop is enorm aan het pieken en door COVID-19 zullen de voorraden vanuit China niet op peil zijn zoals we gewend zijn.

Ons advies is dus, wacht niet te lang totdat we weer een echte hittegolf krijgen. 

Beoordeel deze post

Mobiele Airco's
Logo
Enable registration in settings - general
Winkelwagen